Serveis

Gestió del
talent

Gestionem, la cerca, anàlisi i establiment de la relació professional amb els teus futurs empleats

A taltica som experts en selecció de persones per a tota mena de vacants professionals. Ens convertim en ambaixadors de la seva marca a través de la forma en què tractem als candidats dels seus processos de selecció.

Dissenyem materials d’atracció de candidatures, estratègies d’inbound recruiting, employer branding, gestió digital de candidats així com tota classe de material per augmentar l’experiència dels seus candidats.

Posem a disposició dels nostres clients la possibilitat de gestionar els seus plans de successió, calibracions de talent o gestionar qualsevol activitat que desitgin de forma ínterim o externa.

Desenvolupem programes de benvinguda a les empreses per tal que els seus nous empleats no tinguin problemes o retards d’integració i, d’aquesta manera, ens convertim en el partner de negoci que assegura la permanència dels seus equips.

Mitjançant la nostra plataforma digital realitzem assessments a candidats o empleats per tal que vostè pugui descobrir tant les seves potencialitats com les seves àrees de millora.

Disposem del nostre propi model de competències i podem fer una anàlisi 360º de qualsevol candidat o empleat.

Dissenyem tota mena de proves professionals per ser administrades de forma digital.

Formació
experiencial

Desenvolupem el talent dels teus empleats mitjançant els nostres programes presencials o en línea a mida

Portem a terme seminaris experiencials per potenciar les habilitats de lideratge de la seva organització..

Realitzem tallers amb LEGO® SERIOUS PLAY® on el seu grup formatiu treballarà els valors corporatius, la missió, la visió, l’estratègia o qualsevol altra temàtica de la seva empresa.

Fem tallers de gestió de conflictes amb la metodologia de MBTI® així com auditories de lideratge per potenciar la qualitat directiva de la seva organització fent servir aquesta eina.

Desenvolupem programes de reducció d’estrès laboral mitjançant mindfulness i potenciem el benestar dels seus empleats a l’empresa.

Adaptem la modalitat de la formació als requeriments del client podent desenvolupar-la presencialment o de forma total o parcial al nostre campus virtual. En cas de confinament podem impartir la formació en streaming.

Tot el nostre personal està acreditat pel coactive training institute, Trivium – LEGO® SERIOUS PLAY® o The Myers Briggs company.

Projectes a mida de
gestió de persones

Realitzem intervencions a la teva organització per tal que sigui més efectiva i tingui un clima millor

Gestionem projectes de l’àrea de persones a la seva empresa amb el mètode de gestió de projected del Project Project Management Institute.  

La nostra intervenció pot ser específica -polítiques, millora de procediments, creació d’eines- o genèrica amb recursos dedicats (Interim management) en àmbits molt més generals o estratègics com la digitalització de la funció de persones, la gestió de projectes de fusió i/o adquisició, l’harmonització salarial, la negociació de convenis col·lectius, etcètera.

Dissenyem tota mena de proves professionals per ser administrades de forma digital.

Desenvolupem programes de reducció de l’estrès laboral mitjançant mindfulness.

Acompanyem als empleats reestructurats de la teva organització amb un procés d’outplacement personalizat que accelera la seva entrada al mercat laboral..