Equip

Oscar Moreno

Director

Llicenciat en Psicologia. Llicenciat en Administració i Direcció d’empreses. Màster en Direcció de Recursos Humans. PDD IESE. Vint-i-dos anys d’experiència en gestió del talent i consultoria de RRHH en els sectors serveis, químic, retail i tecnològic tant en empreses multinacionals com a startups. Coach certificat Co-Actiu (CCPC® i Wingwave®). Facilitador certificat LEGO® SERIOUS PLAY®. Project Manager certificat PMP® pel Project Management Institut (PMI). Idiomes Català, Espanyol i Anglès.

Mireia Soro

consultora asociada

Coach-Wingwave. Màster PNL. Facilitadora certificada LEGO® SERIOUS PLAY®. Acreditada a la metodologia PSYCK-K®. Vint-i-un anys d’experiència en marketing, integració, formació i projectes transversals al sector bancari. Idiomes Català i Espanyol.

Alejandro Dantart

consultor visitant

Llicenciat en Ciències econòmiques i PDD IESE. Més de vint anys d’experiència als sectors retail, química i audiovisual en empreses multinacionals. Com a consultor independent ha desenvolupat projectes per empreses a diversos països  tant a Europa com a Nord i Sud Amèrica. Idiomes Espanyol i Anglès.